Ben jij het zat om je oud te voelen?

Is jouw antwoord ja? Lees dan zeker verder!


Hey, ik ben Damian, oké, simpelweg een jongeman die geen last heeft van zijn leeftijd...

Maar wel met een hoop kennis over geest, lichaam en ziel.
Door middel van personal training, fysiek in beweging te komen, begeleide meditaties, een uitdagend schema van leuke activiteiten & vooral: veel functioneel plezier, wil ik samen met jou ervoor zorgen dat je je weer meer ''levend'' gaat voelen.

Het beste werkt dit als je 50-60+ bent, simpelweg omdat de begeleiding je dan het meeste resultaat gaat opleveren.

Heel kort door de bocht, aangezien ik geen zin heb je tijd te verdoen met een lange verkoop pitch waarom ik dit doe, wat mijn achtergrond is enzovoorts, dat kan je namelijk lezen in mijn blogs & op mijn andere pagina's.


Ik ga er voor je zijn om je mentaal te verjongen en fysiek je veroudering te vertragen, mogelijk zelfs wat terug te dringen. Geen wetenschappelijk bewezen methodes, gewoon als enthousiaste jongeman met veel passie om jou te helpen gelukkiger te zijn.


Dus kom van je bank af, ga vandaag nog wat extra's doen & neem die controle terug.

Wil je daar hulp bij? Neem dan contact met me op via het contactformulier bij de knop contact. Of stuur mij een appje op 06-53726944


Ohja, geniet van je dag!

Gezond lichaam, gezondere geest

Je lichaam heeft allerlei biochemische processen & alles wat je eet heeft ook een enorme impact op hoe je lichaam zich voelt, ofwel hoe jij je voelt.
Eet je slecht? Dan zal jij je ook slecht voelen of gaan voelen.
Eet je gezond & geef jij je lichaam de voeding die het nodig heeft? Dan zal je lichaam je belonen met energie, kracht & gezondheid.

Sporten is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook vooral voor je geest, mogelijk als behandelmethode van trauma's, sowieso een manier om jezelf beter te leren kennen & daarnaast stel je jezelf open voor nieuwe vriendschappen, da's alleen maar win win dan toch?
Daarnaast is het belangrijk, zeker wanneer je de 50-60+ benadert om actief te blijven, aangezien je lichaam het anders vrij comfortabel gaat vinden om rustig aan te doen.

Blijf jij jezelf echter niet uitdagen op een fysiek & mentaal niveau, dan zijn je kansen op bijvoorbeeld infecties, ontstekingen, maar ook kanker, alzheimer etc. verhoogd.
Dit zeg ik je niet om je bang te maken, maar studies hebben dit simpelweg aangetoond.


Dus, wat heb je te verliezen? Wat heb jij te verliezen als je vandaag nog besluit jezelf te verjongen?
Wat geld? 

Is dat het? Nee, ik doe dit niet gratis, een tarief van momenteel €50,- per uur word gerekend.

Als geld je echter gevangen houd, dan ben ik bang dat ik weinig voor je kan doen.
Als dat geld je niks interesseert? Dan ben ik er graag voor je in het proces van de jaren die je hebt een stuk waardevoller te maken.

Want waarde, is simpelweg afhankelijk van perspectief & urgentie. Dus zie de bredere blik & weet dat je beter vandaag kan starten, dan morgen gaat klagen.

Ontdek je innerlijke kracht

3 jaar ervaring vertaald naar gegarandeerde resultaten

Onderga mentale doorbraken, word gelukkiger & vooral: Verhoog de kwaliteit van je leven!

Oké & wat nu?

€ 50,-

Verjonging

Ik heb geen zin in gare marketing praat, daarom even heel direct:
Ik kan je helpen voor €50,- per uur binnen actieve begeleiding.
Daarnaast voeg ik je graag toe aan een groeiende community van mensen die ook dit traject aan zijn gegaan en resultaten behalen.

Zo verkrijg je niet alleen meer motivatie en discipline, ook kan je hier nieuwe vriendschappen bouwen met individuen die net zo hard werken voor de kwaliteit van het leven als jij.

&
Ook al vind ik het harstikke leuk om je te helpen, is dit niet voor jaren achter elkaar, ik wil je zelfredzaam maken en goed op weg brengen of wat bijsturen, maar het is aan jou om te blijven werken aan jezelf & daadwerkelijk je doelen te behalen.


Wil je aan de gang? Stuur mij dan een bericht via mijn contactpagina, sociale media kanalen of op het nummer onderaan de site.


Zie ik jou snel een dagje jonger worden?