Ben jij het zat om uit vorm te zijn?

Is jouw antwoord ja? Lees dan zeker verder.
Fastfood is toegankelijker dan ooit tevoren, overal zit suiker in & aan gezonde voeding? Daar denken we bijna niet aan, althans, best veel van ons.

Ook ik was er zo een, ook ik was behoorlijk uit vorm en zat met ernstig overgewicht, 1.65 meter, 85 kilo met 18 jaar... Dat klopte niet, oké, frustratie eten deed ik veel, maar dit ging niet goed & er moest iets veranderen.
Ik moest veranderen, gelukkig stopte ik met een type medicatie, waardoor mijn lichaam een maand lang op slot ging, hier verloor ik meer dan 15 kilo, in 1 maand. Sindsdien veel rond gelopen als ''skinny fat'' Weinig spier, maar nog steeds vetranden eraan.

Ik kon namelijk geen één push-up, pull up en net aan 5 sit-ups... Ik was volledig uit vorm, tot ik besloot er actief aan te werken. Sindsdien in kracht enorm vooruit gegaan, geen rugklachten meer, stukken energieker & zelfs model. Da's wel echt een geval van:

Vet, naar fit

Gezond lichaam, gezondere geest

Je lichaam heeft allerlei biochemische processen & alles wat je eet heeft ook een enorme impact op hoe je lichaam zich voelt, ofwel hoe jij je voelt.
Eet je slecht? Dan zal jij je ook slecht voelen of gaan voelen.
Eet je gezond & geef jij je lichaam de voeding die het nodig heeft? Dan zal je lichaam je belonen met energie, kracht & gezondheid.

Sporten is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook vooral voor je geest, mogelijk als behandelmethode van trauma's, sowieso een manier om jezelf beter te leren kennen & daarnaast stel je jezelf open voor nieuwe vriendschappen, da's alleen maar win win dan toch?

Hier foto's van 2017 tot 2019

Ontdek je innerlijke kracht

3 jaar ervaring vertaald naar gegarandeerde resultaten

Ontdek de basis, of breek juist door je plateau's.

Ik heb de beste informatie voor je verzameld

Full-body oefeningen

Bouw je pure kracht en zie met juiste voeding & rust de resultaten komen.

Zeker zwaarder, maar het meer dan waard. Voor explosiviteit, of juist je stabiliteit & alles daartussenin. Cardio, compound, kom maar door!

Isolatie oefeningen

Leer je spieren te kennen, welke ''pijn'' je verder brengt & werk in een veilige en gecontroleerde omgeving aan jezelf.

Juist als je ''kwetsbaar'' bent een goede start & de eerste stap naar je gezondheid.

Voeding & koken

Wat kan je nu wel eten & wat juist niet, zonder poespas van extreme diëten, gezond, maar toch lekker.

Mealprep uitgelegd & gerechten voorgedaan, als (oud) kok leer ik het je graag!

Van motivatie naar discipline

Leer de uitdaging aan te gaan, niet alleen wanneer je dat wilt, maar juist wanneer het moeilijk is & je toch gaat. Leer hiermee op jezelf te vertrouwen!

Gecontroleerde ''boosheid''

Leer je emoties in te zetten door ze op een veilige manier om te zetten in kracht. Het werken aan jezelf is puur, maar helpt ook zeker om je ''demonen'' te bestrijden.

De omgeving

Bouw nieuwe vriendschappen, werk samen hard aan die betere morgen & wie weet, kom jij zelfs je partner hiermee tegen?

Helpen waar het kan, dat is waarvoor ik het doe!

Overal waar ik sport, raak ik aan de praat, soms met grotere gasten of dames & ontvang ik advies, soms met startende sporters en help ik ze op weg.


Sporten doe je samen, dat leer je samen & het mooie van sporten is dat iedereen ergens is begonnen, iedereen begon klein, niet wetende wat ze deden en is al doende, door de jaren heen, gaan bouwen aan de kennis & resultaten.

Sta jezelf toe om ook op weg geholpen te worden & zorg ervoor dat je de controle pakt over je lichaam & voeding, dan volgt de rest van je leven vanzelf, want ook daar ben ik er om je te helpen.


Even een eerlijkheidje: Ik toon compassie aan je zodra je start & zal zeker een vriendelijk persoon zijn, echter zal ik je ook disciplineren & ervoor zorgen dat je het maximale uit jezelf haalt, binnen de grenzen die jij voor jezelf stelt.

Voorbeelden van mijn hulp

Leren bracen, zeker bij zware compound oefeningen, is de stabiliteit cruciaal voor je kracht, maar ook veiligheid.
De verschillende variaties van oefeningen, net wat andere hoeken pakken net andere spanningen, samen vogelen we uit wat jij nodig hebt voor je doelen.
Even een handje helpen, denk aan de veiligheid als je een nieuw record wilt zetten of het volledig voordoen van de oefening.
Je motiveren, bij mij halen mensen bijna altijd 1,5 tot 2 keer zo veel als wat ze eerst zelf verwachten, het onderste uit de pan haal jij er zeker uit!

Oké & hoe nu verder?

€ 50/u,-

Personal training

Ik heb geen zin in gare marketing praat, daarom even heel direct:
Personal training kan van 60-120 minuten & is op bijna alle dinsdagen en donderdagen beschikbaar, op locatie in Gouda voor €50,- per uur. Dit is inclusief toegang van de sportschool, af te rekenen aan de balie.
Echter krijg je sowieso van mij een gratis proefles, als je besluit vaker personal training af te nemen, waar ik je op weg help, dat gun ik je, als het je dan bevalt, kunnen we samen verder.

&
Ook al vind ik het harstikke leuk om je te helpen, is dit niet voor jaren achter elkaar, ik wil je zelfredzaam maken en goed op weg brengen of wat bijsturen, maar het is aan jou om te blijven werken aan jezelf & daadwerkelijk je doelen te behalen.
De dinsdagen en donderdagen schikken mij op reguliere basis overdag, zaterdagen in overleg.

Ben jij bereid om hard te gaan, op je voeding te letten, goed je rust te pakken en gezonde gewoontes op te bouwen? Dan help ik je graag op weg!


Wil je aan de gang? Stuur mij dan een bericht via mijn sociale media kanalen of op het nummer onderaan de site.


Zie ik jou snel in de sportschool?