Cursus: De harde reset

Het meest complete zelfhulp pakket waarmee jij jezelf reset & je geluk weer vind

Yay, weer een cursus, ik hoor het je denken...

In plaats van ellenlange verhalen te schrijven over mijn product en je met marketing technieken over de streep probeer te halen, vertel ik je alleen wat je eraan gaat hebben & waarom ik denk dat je hiermee jouw reset gaat kunnen uitvoeren met de volgende bulletpoints:

 • Directe toegang, je kan zo snel leren als je wilt
 • Gebaseerd op waargebeurde scenario's
 • Bewezen strategie bij coachees
 • Waar je ook vandaan komt, je vind in de cursus & community altijd je antwoord
 • Compacte video's, de meeste zo'n 5 minuten met uitschieters van 15
 • Bijlages, cheatsheets, mijn e-book de harde reset & meer
 • Het volledige pakket, ik heb niets achtergehouden voor een volgende cursus


Daarnaast is het belangrijk het volgende te weten:
Er is geen één cursus op het internet die over een harde reset gaat, waarmee je zowel een depressie, angsten, suïcidaliteit en een burn-out, naast vele andere uitdagingen, gaat weten te overkomen & je geluk & succes (weer) gaat vinden. 

Wanneer is deze cursus iets voor jou?

Als jij buiten je comfort zone wilt gaan

Veranderen is eng, dat snap ik, als je echter wat anders wilt, zal je wat anders moeten doen. Buiten die comfort zone dus!

Wanneer jij bereid bent all-in te gaan & hard te werken

Jezelf resetten doe je niet even, dit vraagt commitment & discipline, vandaag, morgen maar vooral ook over een maand!

Je jouw emoties wilt laten zijn & confronteren

Alles waar je van wegrent, daar ren je naartoe. Daar ondersteun ik je bij.

Wilt stoppen met smoesjes maken

Ik snap alle overtuigingen, alle gedachtegangen waarom iets niet gedaan word, maar ook dat het belangrijk is dat je daar niet naar luistert.

Jij jouw leven compleet wilt transformeren

Gewoon knallen, met alles van je leven, mentaal, fysiek, spiritueel, relationeel en financieel. Aan alles ga je werken!

Je bereid bent om niet alleen nu te starten, maar later vol te houden

Motivatie laat je starten, discipline houd je in gang, maar gewoontes zorgen ervoor dat je het kan blijven doen. Dat is waar we dus aan gaan werken.

Wanneer is deze cursus een perfecte match?

Als je ervaring hebt met de GGZ, maar ze je niet vooruit konden helpen

Ook ik kom daarvandaan, de GGZ bedoeld het goed, maar snapt niet wat er écht nodig is...

Als jij bereid bent te stoppen met klagen

Af en toe klagen is goed, dat mag, maar continu over hoe moeilijk je het hebt? Daarmee maak jij het jezelf & andere stukken moeilijker.

Je graag aan de gang gaat met challenges!

Yep, nu bedoel ik niet de icebucket challenge, maar wél alles om buiten je comfortzone te gaan en je grenzen te verleggen!

Je niet houd van bull sh*t, met mij weet je wat je aan me hebt!

Zoals je eerder al las, ik ken alle technieken om iets misleidend te maken, maar zal dat nooit doen. De waarheid & eerlijkheid is wat je krijgt & wat ik dus ook van jou verwacht!

Je wilt toetreden tot een prachtige community waar jij vriendschappen voor het leven bouwt

Geen excuusjes maken, geen onzin waarom het moeilijk is, nee! Gewoon knallen, met alles van je leven, mentaal, fysiek, spiritueel, relationeel en financieel.

Jij linksom of rechtsom een manier vind om te starten

Waar een wil is, is een weg, heb je het dus moeilijk? Dan ben ik er voor je & denk ik met je mee.

Wanneer is deze cursus nu écht niets voor jou?

Als je denkt dat het wel even komt aanwaaien

Uiteindelijk gaat er ergens een keer die knop om, dan maak je die ''klik'', maar tot die tijd zal je veel moeten voorbereiden en hard moeten werken. Dit betekent niet dat je 40 uur per week bezig bent, maar reken zeker maar op een uur per dag! Die investering verdien je namelijk.

Als je niet gemotiveerd bent

Niets is vervelender dan iemand die zegt dat die wilt, maar het niet laat zien, ik snap dat het moeilijk is en je af en toe dat steuntje in de rug kan gebruiken. Die zal ik waar mogelijk ook geven, maar jij moet het gaan doen. Wil je dat niet? Jammer dan.

Als je weet dat je wel start, maar op gaat geven

Deze cursus is niet om even te kopen, de eerste afleveringen te kijken en te denken ''toedeledoki!''. Ik verwacht dat je deze cursus volledig doorloopt, de stappen zet en de dingen doet die je verder gaan brengen. Ga je dat niet doen? Sorry, maar dan raad ik je écht om nu te beginnen.

Als je liever gamet of andere tijdsverspillingen inzet om te vluchten

Vluchten van de realiteit is heel natuurlijk, maar ook enorm slecht, als je dat niet wilt opgeven, dan kan ik je niet helpen, want dan is dat zonde van mijn tijd en energie & alleen maar meer frustratie voor jou..

Als je niet bereid bent je oude leven los te laten

Bijvoorbeeld foute vrienden, verslavingen, slechte gewoontes. Prima dat het lastig is, maar je zal moeten veranderen, wil je dat niet? Dan kom je later wel terug.

Als je denkt dat ik de ''antwoorden niet heb''

Niemand kan alle antwoorden hebben, maar voor zover er antwoorden zijn over de harde reset & wat te doen, heb ik ze allemaal. Geloof je dat niet? Dan kan je de hulp ergens anders vinden.

Laten we verder gaan, even iets over mijn werkwijze:

Life coach Gouda

Ik ben direct

Zoals je hierboven leest, ben ik enorm direct, ik geef je aan wat ik van jou verwacht & wanneer ik je niet kan helpen.
Ik wil dat je de juiste hulp krijgt & doe dagelijks mijn uiterste best dit aan te bieden, daarom verwacht ik van jou ook wat inzet.
Nu word dit soms ook als zakelijk gezien, maar ik kan je beloven, dat we eerder bevriend raken dan dat je me ziet als je ''coach''.

Twijfel je of je het volhoud, dan zou ik gewoon starten, dan kom je er wel.
Ga je het niet volhouden? Klik dan op de link hieronder & dan chatten we er binnenkort over.

Want hey! Ik ben er voor je!

Ik ben eerlijk

Wat ik écht belangrijk vind, is om te praten over hetgeen waar ik verstand van heb & heb meegemaakt, niet over wat anderen meemaken.
Weet ik iets niet? Dan krijg jij dat te weten, snap ik iets niet? Dan hoor je dat.

Tuurlijk probeer ik je te helpen & zal ik je dan waar mogelijk doorverwijzen naar iemand die wél heeft meegemaakt wat jij hebt meegemaakt.
Maar onder aan de streep is deze cursus voor iedereen gemaakt.


Dus ook jij zal er verder mee komen!

Ik heb het zelf geleerd

In plaats van alle kennis en kunde uit boeken, cursussen, blogs en video's te halen, ben ik zelf achter de stappen gekomen.

Jaren geleden was er niemand om mij de juiste antwoorden en stappen mee te geven, daardoor ben ik er zélf achter gekomen & heb ik in de afgelopen 3 jaar heel veel geëxperimenteerd, uitgevogeld en anderen geholpen met de stappen te zetten die ik eerder ook zette.

Ook ik doe af en toe gek

Het allerbelangrijkste van het leven is om te genieten van de tijd die je hebt.
Ongeacht wat anderen daarvan vinden & wat jij werkelijk wilt doen.

Kijk maar naar de foto links, meer dan een jaar geleden, maar ik zat heerlijk casual aan de Fristi, als ik nu de kans heb, doe ik het nog ;)

De cursus zal direct overkomen, ik wil immers zo veel mogelijk waarde bieden, echter zal je in de chats en op sociale media zien dat ik wat soepeler daar ben.

Daarnaast is het goed om het volgende te weten:
Mijn coachees, de jongeren die ik help, zien mij niet als hun ''coach''. Ze zien me eerder als een goede vriend bij wie ze kunnen zijn & waar gewenst adviezen krijgen om verder te komen.

Waarom ik deze cursus heb gemaakt:

Lees verder

Alles wat je leert in de cursus:

 • De reset vanuit wanhoop
 • De reset vanuit motivatie
 • 12 stappen ter voorbereiding van de harde reset
 • 9 dagelijkse gewoontes overzicht & stappenplan
 • Toffe challenges
 • Extra motivatie en realisatie
 • De 5 stappen van doelen behalen
 • Samenwerken & levenslange vriendschappen opbouwen
 • Meer jezelf worden, in je eigen kracht gaan staan
 • Niet langer tegengehouden worden, je gaat door!

Wat er ook voorbij komt:

Trauma's & hoe ermee om te gaan
Angsten, hoe houd jij jezelf niet tegen
Alles over suïcidaliteit
Depressie, wat kan je eraan doen?
Burnout, hoe start je weer

Klaar voor je reset? Start vandaag nog!

De harde reset foto
€ 30,-

Cursus: De harde reset

Baadt het niet, dan schaadt het niet.
Ik kan je beloven dat je meer waarde hierin gaat vinden dan je waarschijnlijk in de afgelopen jaren zelf hebt weten te verzamelen, want iedere keer losse flodders doet ook vrij weinig.

Leer je er nu écht niets van & heb je de volledige cursus doorlopen? Dan krijg je van mij je geld terug.

Wil je direct starten? Klik dan op de link hieronder & ga naar de volgende pagina waar je een korter overzicht krijgt & de volgende stappen kan ondernemen.

Cursus de Harde reset

Waarvoor en voor wie is de cursus ''de harde reset'' bedoeld?

Om jou op ieder moment toe te staan een digitale leeromgeving te gebruiken om antwoorden te vinden voor de vragen die je hebt. De cursus is opgesteld voor jongeren van 18-25, maar met voldoende perspectief en breedte om iedere leeftijd te ondersteunen.

Wat kan ik verhelpen met deze cursus?

Kort door de bocht: ik geef je strategieën en benadruk aandachtspunten om depressie, angststoornissen, trauma's, suïcidaliteit en burn-outs te verminderen, zo niet volledig te verhelpen.

Als ik deze cursus volg, is dat dan alles? Kan ik hier alles mee leren?

De cursus is gemaakt om zelfstandig te opereren, dit betekent dat alle informatie die nodig is voor een harde reset en om jouw leven om te draaien, hierin aanwezig is. Dit is echter wel in combinatie met jouw uiterste inzet en zelfstandig leervermogen.

Wat als ik na deze cursus nog steeds in de knoop zit met mijzelf?

Dan ben ik er om je te helpen, je kan altijd een bericht sturen in de chats of mij persoonlijk een berichtje sturen. Advies kan ik en zal ik geven waar mogelijk. Echter weet ik uit ervaring van andere cursusnemers dat alleen deze cursus al genoeg is.

Waarom is de cursus zo goedkoop?

Omdat ik rekening wil houden met iedereen zijn budget. Ik houd niet van vieze marketing spelletjes (ook al werken ze) en weet dat de waarde van deze cursus veel meer waard is. Echter focus ik me liever op veel mensen goed helpen dan een paar voor het ''grote geld''.

Hoe lang duurt de cursus en hoe lang heb ik toegang?

De cursus kan je letterlijk in een middag al klaar hebben, echter raad ik aan hier een paar dagen over te doen en direct stappen te maken met wat ik je daar aanbiedt. Tevens hoef je je om de tijd geen zorgen te maken, aangezien je minimaal 1 jaar toegang hebt.

Wat als ik meer hulp van jou wil?

Dan ben ik er voor je met het ''reset jezelf pakket''. Dit vraagt iets meer investering, maar levert ook nog meer waarde waarin ik je 1 op 1 begeleid om je leven in positieve zin om te gooien.

Als ik dit heb geleerd en ik zie iemand die hulp kan gebruiken, kan ik ze dan op dezelfde manier helpen?

Dit is een lastige, ik vind zelf dat je altijd eerst ervaring moet opdoen met de lessen die je zelf leert om ze vervolgens in te kunnen zetten bij en voor anderen. Aanwezig zijn zou ik je bijna ''verplichten'', maar tenzij jij zoals mij écht weet hoe je iemand kan helpen, zonder twijfel? Dan zou ik de hulp aan anderen overlaten.