Cursus: De harde reset

Het meest complete zelfhulp pakket waarmee jij jezelf reset & je geluk weer vind

In plaats van ellenlange verhalen te schrijven over mijn product en je met marketing technieken over de streep probeer te halen, vertel ik je alleen wat je eraan gaat hebben & waarom ik denk dat je hiermee jouw reset gaat kunnen uitvoeren met de volgende bulletpoints:

 • Directe toegang, je kan zo snel leren als je wilt
 • Gebaseerd op waargebeurde scenario's
 • Bewezen strategie bij coachees
 • Waar je ook vandaan komt, je vind in de cursus & community altijd je antwoord
 • Compacte video's, de meeste zo'n 5 minuten met uitschieters van 15
 • Bijlages, cheatsheets, mijn e-book de harde reset & meer
 • Het volledige pakket, ik heb niets achtergehouden voor een volgende cursus


Daarnaast is het belangrijk het volgende te weten:
Er is geen één cursus op het internet die over een harde reset gaat, waarmee je zowel een depressie, angsten, suïcidaliteit en een burn-out, naast vele andere uitdagingen, gaat weten te overkomen & je geluk & succes (weer) gaat vinden. 

Wanneer is deze cursus iets voor jou?

Als jij buiten je comfort zone wilt gaan

Veranderen is eng, dat snap ik, als je echter wat anders wilt, zal je wat anders moeten doen. Buiten die comfort zone dus!
Jezelf resetten doe je niet even, dit vraagt commitment & discipline, vandaag, morgen maar vooral ook over een maand!
Alles waar je van wegrent, daar ren je naartoe. Daar ondersteun ik je bij.

Wilt stoppen met smoesjes maken

Ik snap alle overtuigingen, alle gedachtegangen waarom iets niet gedaan word, maar ook dat het belangrijk is dat je daar niet naar luistert.
Gewoon knallen, met alles van je leven, mentaal, fysiek, spiritueel, relationeel en financieel. Aan alles ga je werken!
Motivatie laat je starten, discipline houd je in gang, maar gewoontes zorgen ervoor dat je het kan blijven doen. Dat is waar we dus aan gaan werken.

Wanneer is deze cursus een perfecte match?

Ook ik kom daarvandaan, de GGZ bedoeld het goed, maar snapt niet wat er écht nodig is...

Af en toe klagen is goed, dat mag, maar continu over hoe moeilijk je het hebt? Daarmee maak jij het jezelf & andere stukken moeilijker.

Yep, nu bedoel ik niet de icebucket challenge, maar wél alles om buiten je comfortzone te gaan en je grenzen te verleggen!
Zoals je eerder al las, ik ken alle technieken om iets misleidend te maken, maar zal dat nooit doen. De waarheid & eerlijkheid is wat je krijgt & wat ik dus ook van jou verwacht!
Geen excuusjes maken, geen onzin waarom het moeilijk is, nee! Gewoon knallen, met alles van je leven, mentaal, fysiek, spiritueel, relationeel en financieel.
Waar een wil is, is een weg, heb je het dus moeilijk? Dan ben ik er voor je & denk ik met je mee.

Wanneer is deze cursus nu écht niets voor jou?

Als je denkt dat het wel even komt aanwaaien

Uiteindelijk gaat er ergens een keer die knop om, dan maak je die ''klik'', maar tot die tijd zal je veel moeten voorbereiden en hard moeten werken. Dit betekent niet dat je 40 uur per week bezig bent, maar reken zeker maar op een uur per dag! Die investering verdien je namelijk.
Niets is vervelender dan iemand die zegt dat die wilt, maar het niet laat zien, ik snap dat het moeilijk is en je af en toe dat steuntje in de rug kan gebruiken. Die zal ik waar mogelijk ook geven, maar jij moet het gaan doen. Wil je dat niet? Jammer dan.
Deze cursus is niet om even te kopen, de eerste afleveringen te kijken en te denken ''toedeledoki!''. Ik verwacht dat je deze cursus volledig doorloopt, de stappen zet en de dingen doet die je verder gaan brengen. Ga je dat niet doen? Sorry, maar dan raad ik je écht om nu te beginnen.
Vluchten van de realiteit is heel natuurlijk, maar ook enorm slecht, als je dat niet wilt opgeven, dan kan ik je niet helpen, want dan is dat zonde van mijn tijd en energie & alleen maar meer frustratie voor jou..
Bijvoorbeeld foute vrienden, verslavingen, slechte gewoontes. Prima dat het lastig is, maar je zal moeten veranderen, wil je dat niet? Dan kom je later wel terug.

Als je denkt dat ik de ''antwoorden niet heb''

Niemand kan alle antwoorden hebben, maar voor zover er antwoorden zijn over de harde reset & wat te doen, heb ik ze allemaal. Geloof je dat niet? Dan kan je de hulp ergens anders vinden.

Life coach Gouda

Zoals je hierboven leest, ben ik enorm direct, ik geef je aan wat ik van jou verwacht & wanneer ik je niet kan helpen.
Ik wil dat je de juiste hulp krijgt & doe dagelijks mijn uiterste best dit aan te bieden, daarom verwacht ik van jou ook wat inzet.
Nu word dit soms ook als zakelijk gezien, maar ik kan je beloven, dat we eerder bevriend raken dan dat je me ziet als je ''coach''.

Twijfel je of je het volhoud, dan zou ik gewoon starten, dan kom je er wel.
Ga je het niet volhouden? Klik dan op de link hieronder & dan chatten we er binnenkort over.

Want hey! Ik ben er voor je!

Wat ik écht belangrijk vind, is om te praten over hetgeen waar ik verstand van heb & heb meegemaakt, niet over wat anderen meemaken.
Weet ik iets niet? Dan krijg jij dat te weten, snap ik iets niet? Dan hoor je dat.

Tuurlijk probeer ik je te helpen & zal ik je dan waar mogelijk doorverwijzen naar iemand die wél heeft meegemaakt wat jij hebt meegemaakt.
Maar onder aan de streep is deze cursus voor iedereen gemaakt.


Dus ook jij zal er verder mee komen!

In plaats van alle kennis en kunde uit boeken, cursussen, blogs en video's te halen, ben ik zelf achter de stappen gekomen.

Jaren geleden was er niemand om mij de juiste antwoorden en stappen mee te geven, daardoor ben ik er zélf achter gekomen & heb ik in de afgelopen 3 jaar heel veel geëxperimenteerd, uitgevogeld en anderen geholpen met de stappen te zetten die ik eerder ook zette.

Ook ik doe af en toe gek

Het allerbelangrijkste van het leven is om te genieten van de tijd die je hebt.
Ongeacht wat anderen daarvan vinden & wat jij werkelijk wilt doen.

Kijk maar naar de foto links, meer dan een jaar geleden, maar ik zat heerlijk casual aan de Fristi, als ik nu de kans heb, doe ik het nog ;)

De cursus zal direct overkomen, ik wil immers zo veel mogelijk waarde bieden, echter zal je in de chats en op sociale media zien dat ik wat soepeler daar ben.

Daarnaast is het goed om het volgende te weten:
Mijn coachees, de jongeren die ik help, zien mij niet als hun ''coach''. Ze zien me eerder als een goede vriend bij wie ze kunnen zijn & waar gewenst adviezen krijgen om verder te komen.

Alles wat je leert in de cursus:

 • De reset vanuit wanhoop
 • De reset vanuit motivatie
 • 12 stappen ter voorbereiding van de harde reset
 • 9 dagelijkse gewoontes overzicht & stappenplan
 • Toffe challenges
 • Extra motivatie en realisatie
 • De 5 stappen van doelen behalen
 • Samenwerken & levenslange vriendschappen opbouwen
 • Meer jezelf worden, in je eigen kracht gaan staan
 • Niet langer tegengehouden worden, je gaat door!

Wat er ook voorbij komt:

Trauma's & hoe ermee om te gaan
Angsten, hoe houd jij jezelf niet tegen
Alles over suïcidaliteit
Depressie, wat kan je eraan doen?
Burnout, hoe start je weer

Klaar voor je reset? Start vandaag nog!

De harde reset foto
Onzin prijs
€ 600,-
Je weet inmiddels wat je eraan gaat hebben & of het iets voor jou is. Nu is het tijd om te beslissen wat je ermee gaat doen.

Weet dat ik iedere keuze van je respecteer & natuurlijk hoop ik dat je de cursus volgt en je jouw reset uitvoert, waardoor jij weer gelukkig word, maar snap het ook als dit financieel nu een uitdaging is.
Wil je wél starten, maar een betalingsregeling aangaan? Dan kan je dat aanvragen via een gesprekje op een van mijn sociale media kanalen of via een mailtje.


Wil je direct starten? Klik dan op de link hieronder & ga naar de volgende pagina waar je een korter overzicht krijgt & de volgende stappen kan ondernemen.