Missie

In de diepste dalen ware kracht (her)ontdekken, dat is waar DHECbusiness jongeren van 18-25 bij helpt.

Juist door nonchalant en eerlijk te zijn, jongeren met de harde waarheid te confronteren, weten ze hun ogen te openen & door het diepe dal heen te reizen.

Onze missie is om in Nederland het ''gat'' van de GGZ op te vangen, door onvoorwaardelijke acceptatie, veel ondersteuning en bewustwording op meerdere platformen in te zetten. Zodat er in 2030 geen enkele jongere is, die zonder werkende hulp de uitdagingen van het leven onder ogen hoeft te zien.

Door continu te innoveren, groeien en het netwerk uit te breiden, wil Damian Hoogendoorn ook op wereldwijd niveau een grote impact hebben op de mentale gezondheid van jongeren.Door financieel verantwoordelijke beslissingen te maken, op meerdere manieren publiciteit op te bouwen & veel ervaring op te doen als coach in Nederland, wil Damian de nieuwe Tony Robbins zijn.Echter met een nog grotere impact & spreiding.

Vanwege zijn leeftijd, 21 jaar, bevindt Damian zich midden in de doelgroep, waardoor er een sterkere klik is & er bewuster wordt  gespiegeld om een fijne & veilige omgeving te creëren. Juist doordat veel lessen op jonge leeftijd zijn, weet hij op alle levensvragen antwoorden te vinden, of kent hij mensen die antwoorden hebben, het antwoord wordt gevonden door samen te werken aan het bewustzijn, de perceptie & dagelijkse gewoontes.


Want wat jij dagelijks doet, verteld, deelt & denkt, bepaald jouw realiteit.

Wil jij wat anders, doe dan wat anders.


Ons team

The wannabe ultimate gentleman

Heel veel nadenken, vallen & opstaan brengen mij exact waar ik nu ben, op jouw pad met jou als lezer & potentiële coachee.

Naast coach te zijn, ben ik veel bezig met modellenwerk, heb ik een bestuursfunctie bij een muziekvereniging & besteed ik enorm veel tijd aan persoonlijke ontwikkeling. Want door op dagelijkse basis bezig te zijn met de groei, ervaar ik dat ik een gebalanceerd & gedisciplineerd leven leidt.

Volledig in vrede met het moment & vaak in de helikopter view met 1 vraag: ''hoe kan ik nu verder groeien''.
De antwoorden van het leven, van het universum & het open staan voor alles wat er is, dat vind ik echt gaaf om te ervaren!

Daarnaast ben ik al van jongs af aan muzikant, paukenist bij een fanfare om precies te zijn, ben ik ook bestuurslid bij die vereniging, heb ik een zeer bijzondere band met koeien (koeienfluisteraar) & eigenlijk alle andere dieren, ik snap ze op de een of andere manier gewoon heel goed. Daarnaast houd ik van sporten & wandelen in de natuur. & Alhoewel ik stilte en rust enorm waardeer en geen problemen heb erin te zitten, is ook uitgaan af en toe wél gezellig, maar dan vaker om te zien hoe dronken lui absolute idioten worden en een live comedy show ervan maken, dan om zelf op die dansvloer te staan.
Maar ja, een pilsje erin en ik doe ook weer mee...


Nu ben ik natuurlijk ontzettend trots op mezelf, voor waar ik nu al, als 21 jarige sta. Op dit moment leef ik namelijk een leven die ik me een aantal jaren geleden niet had kunnen voorstellen. Ik leef de droom van die kleine jongen die zo in de knoop zat.
Maar hey! Ik heb zeker nog veel ambities & doelen om te realiseren.

Mijn ultieme doel?

Met een volledig passief inkomen de wereld rondzeilen per zeiljacht, een Oyster 675 om precies te zijn.
De vrijheid, rust & zelfredzaamheid op open zee, is een gevoel wat zelfs ik niet goed kan omschrijven behalve op deze manier:

''magisch''


Waar ik kan probeer ik mensen altijd te helpen, denk aan de fooi in een restaurant, de oma helpen oversteken of iemand een complimentje geven.
Maar ook heb ik iemand zijn leven mogen redden met mijn lichaam. In november 2021 ben ik namelijk een beenmergtransplantatie ondergaan om een man van in de 30 een kans op het leven te geven, zonder mij zou hij sowieso overlijden, met mijn hulp had hij een kans. Recentelijk heb ik dan ook vernomen dat hij nog in leven is en ik zijn leven heb mogen redden met mijn stamcellen.

Hierbij dus ook een oproep aan jou om je aan te melden bij stichting matchis, de kans dat je word opgeroepen is klein & ten alle tijden kan je eruit stappen, maar je kan als levende letterlijk levens redden door je op te geven en te helpen. Comfortabel is het niet, maar verder brengen gaat het je zeker wél.
Ook voor mij is dit namelijk iets waar ik de rest van mijn leven trots op zal zijn & vol hoop terug op zal kijken.

Échter ben ik niet alleen bezig met mijn onderneming & hobby's, ik ben druk bezig met meerdere carrières op te bouwen zoals:
Model, internationaal natuurlijk & in samenwerking komen met grote bedrijven als Giorgio Armani, Hugo Boss etc. Wél leuk om te vertellen:

Ik ben finalist bij mister international netherlands 2022, als 1 van de 19 mannelijke finalisten strijdt ik voor de titel mister international netherlands om in november dit jaar, 2022, Nederland te vertegenwoordigen op de Filipijnen bij een wereldwijde verkiezing. Wél gaaf toch?

Daarnaast heb ik mijn vizier op een film carrière, ik sta dan ook ingeschreven bij meerdere bureaus en had laatst een casting voor een film in het kader van Marvel/DC, maar dan in Nederland. Mij lijkt het gaaf om op het doek karakters vorm te kunnen geven die in lijn staan met mijn verhaal, vanuit diepe dalen dus naar grote hoogten.

Houd het daar op? Nope.
Comedy is ook zoiets wat me tof lijkt om te gaan doen, ik kan een enorme komiek zijn namelijk en zal je aan het lachen weten te krijgen.
Ook heb ik te horen gekregen van meerdere mensen dat ik zanger moest worden... Alhoewel ik soms onder de douche verbaasd ben, is de audio opname toch altijd schrikbarend, dus voorlopig nog niet...Ik wil je immers verder helpen & niet in het ziekenhuis laten belanden...

Pfoe, wat nog meer? Stichtingen oprichten om mensen wereldwijd op meerdere manieren te helpen, veel investeren in vastgoed  & aandelen, want crypto's & NFT's vind ik maar niks. Eigenlijk gewoon grote oplichting in mijn ogen.

Ongetwijfeld wil ik nog wel meer, maar voor nu houd ik het hier even bij, het is al genoeg toch? Al gek genoeg, maar ja:

Mijn leven leef ik aan de hand van een belangrijke quote: “The people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.” — Steve Jobs

Waar wij ons mee bezig houden:

De harde reset foto

Cursus(sen)

Altijd de juiste hulp tot je beschikking? Dan is mijn cursus iets voor jou! In mijn cursus de harde reset leg ik alles uit wat ik heb geleerd en krijg jij de ''geheimen'' voor hoe jij jezelf kan resetten.
Juist vanuit een depressie, angsten en suïcidaliteit is dit de optie die ik aanraadt!

Een harde reset e-book

Boek(en)

Het nummer #1 zelfhulpboek voor jongeren die een harde reset willen ervaren. Stap voor stap concrete informatie waarmee jij aan de gang kan gaan!

De blog van Damian Hoogendoorn

Blog

Iedere maandag, woensdag en vrijdag bespreek ik 3 onderwerpen per week over mentale gezondheid, variërend van meer genieten, tot traumaverwerking & meer!

Podcast

Iedere dinsdag, donderdag en zaterdag deel ik met jou mijn nieuwste inzichten & waarde om jou te helpen meer te genieten van je leven.

Onze diensten

Publiekelijk spreken

Damian zal zijn verleden niet verbergen, hij spreekt erover en heeft van alle duisternis een prachtig licht weten te maken. Juist dat licht brengt het publiek naar een volgend niveau.

Coaching

Vanuit je absolute dieptepunt, je kracht weer vinden & gelukkig zijn.

Voor wie de persoonlijkheid wilt ervaren & 1 op 1 gehoord wilt zijn.

Mijn coaching is op dit moment op aanvraag, neem dus contact op & we gaan erachter komen wat de mogelijkheden zijn!