Groeien om te bloeien

Als jij werkelijk gelukkig wilt zijn in jouw leven & de prijs hiervoor wilt betalen, is het belangrijk om iets te realiseren:


Hoe goed het ook is dat je keihard werkt om jouw leven te verbeteren en meer te genieten, blijf altijd meer groeien! Zodra jouw acties comfortabel zijn/worden, is het beste wat je kan doen jouw acties weer uit te breiden. 

Met als voorbeeld, in plaats van 1 km te hardlopen, blijven opbouwen naar de 5, 10 en mogelijk hierna nog meer. Tot het niveau waarop jij vol trots kan zeggen. "Het is goed zo, dit is genoeg''.

Ik hoor zo vaak dat starten het aller belangrijkste is, dat is ook zeker zo!
Maar het is juist het doorzetten, het blijven doen en blijven groeien wat jou gaat onderscheiden van de rest.

Want de mensen die écht slagen in het leven, of het nu beroemdheden zijn of mensen waarvan jij nog nooit gehoord hebt.
Als die mensen iets hebben bereikt in hun leven wat jij nog niet hebt bereikt, betekent dit dat ze iets hebben gedaan wat jij nog niet hebt gedaan.
Of iets zijn blijven doen wat jij hebt opgegeven...

Alhoewel het in het leven gaat om jij tegen jezelf, de jij van vandaag tegen de jij van gisteren, om iedere dag weer wat te zijn gegroeid (liever niet op de weegschaal tho), is het belangrijk om je te realiseren wat jij bereid bent om te doen om jouw resultaten te behalen.

Op het moment dat je harder wilt werken dan een ieder ander, zal je ook meer behalen.
Daarom zijn de meest succesvolle mensen die ogenschijnlijk op dit moment enorm weinig doen, juist de mensen die eerder veel harder hebben gewerkt.

Want hoe meer jij nu doet, hoe beter jouw leven later gaat zijn.

Om die reden deze quote:

Écht bloeien, doe je door te blijven groeien

Wil je ondersteund worden bij het behalen van jouw geluk, om vanuit mentale uitdagingen jouw droomleven te bouwen? Klik dan op de link hieronder & laat je gegevens achter, dan ben ik er voor je! https://dhecbusiness.nl/contact/