Een harde reset e-book

Een harde reset e-book

Alles wat je moet weten voor jouw reset!


Dit boek is helaas nog niet uitgegeven, wil je op de hoogte blijven?
Laat dan even je contactgegevens achter & je krijgt zsm een update!

Over de auteur

Damian Hoogendoorn heeft jarenlang in de knoop gezeten met zichzelf, hij was 7 jaar depressief, angstig en zelfs suïcidaal. Eén van de redenen hiervoor was heel simpel:

''De juiste antwoorden waren er niet''.

Damian zat hierdoor onnodig extra in de knoop en wist niet wat hij kon doen om de ''knop'' om te zetten. Dus hij vocht, hij vocht voor zijn leven en wist op zijn absolute dieptepunt de knop inderdaad om te zetten.
Sindsdien heeft hij keihard aan zichzelf gewerkt, veel persoonlijke ontwikkeling ondervonden en tegenwoordig druk bezig met het helpen van jongeren om een soortgelijk resultaat te behalen. Om in dat absolute dieptepunt de knop om te zetten en eindelijk weer gelukkig te zijn.

Damian heeft dit boek geschreven om een zo'n toegankelijk mogelijk stappenplan uit te geven met concrete informatie, met alle stappen om te ondernemen, om inderdaad die reset te ervaren. Maar dan volledig zelf & waar en wanneer je wilt.

Dit boek is stap 1, zodra jongeren hiermee aan de gang zijn gegaan gaan ze veranderingen ervaren en zien dat ze een betere richting op gaan.
Dit boek gaat je leven veranderen! Je zal veel moeten gaan nadenken en hard gaan werken, maar met dit boek, kom je er wel!


In dit boek heb ik het over de 12 voorbereidende stappen om een reset aan te gaan, de 9 dagelijkse gewoontes om duurzaam geluk op te bouwen & te onderhouden & ga je jezelf op je dieptepunt weten te resetten.

1

Boek geschreven

1000

Lezers

#1

Zelfhulpboek voor jongeren

2

Media optredens

Overtuigd?

Een harde reset e-book