Loopbaancoach Gouda

Als loopbaancoach in Gouda kan ik heel erg veel betekenen voor met name jongeren en jongvolwassenen. En zeker met die groep die te kampen heeft met depressieve klachten. Ik kan je helpen om het geluk te hervinden. 
Loopbaancoach Gouda

Als loopbaancoach in Gouda werk ik vanuit de dagelijkse praktijk

Als loopbaancoach in Gouda ben ik iemand die werkt vanuit de praktijk en vanuit eigen ervaring. Mijn leven is namelijk ook niet altijd over rozen gegaan. Ik ben depressief en suïcidaal geweest. Ik heb mezelf echter hervonden. De ervaringen die ik tijdens die transformatie heb opgedaan, neem ik nu nadrukkelijk mee als loopbaancoach in Gouda. Behalve als loopbaancoach in Gouda kun je me ook inzetten als specialist in jongeren begeleiding en als jongerencoach. Je kunt ook kiezen voor mensen die zich specialist noemen en die geleerd hebben. Dat lijkt fijn, maar in de praktijk en door de lange wachttijden word je niet zelden van het kastje naar de muur gestuurd. En dat moet je niet willen natuurlijk.
Loopbaancoach Gouda

Ik ga all-in en verwacht dat zeer zeker ook van jou

Ik ben iemand die als loopbaancoach in Gouda all-in gaat. Ik zal er met andere woorden alles aan doen om jou verder te helpen. Ik verwacht ook een dergelijke houding van jou. Ook als loopbaancoach in Gouda ga ik samen met jou op zoek naar hernieuwd geluk. Wat betreft het hervinden van geluk is er nooit sprake van een bepaald trucje dat op iedereen toepas. Integendeel. Elke situatie is namelijk anders. En dus lever ik ook als loopbaancoach in Gouda altijd maatwerk.

Mijn stellige overtuiging is dat de sleutel naar succes en geluk in jouw brein opgesloten ligt

Mijn stellige overtuiging is dat de sleutel naar succes en geluk nadrukkelijk in jouw eigen brein opgesloten ligt. Vraag je dus eens af waarom je de dingen doet zoals je die nu doet en hoe jij leert en hoe jij werkt. Vraag jezelf ook eens af wat jou drijft. Heb je dat helder, dan ligt de weg naar een glansrijke loopbaan en vooral ook levensgeluk helemaal open. Met mij als loopbaancoach kies je nadrukkelijk voor iemand die vanuit de dagelijkse praktijk werkt. En ondertussen heb ik vanaf de start in 2020 al vele tientallen mensen met heel veel succes op weg mogen helpen. Dat sterkt me in de gedachte dat ik op de goede weg ben en dat jij bij mij op precies de geschikte plek bent. Mag ik jou ook snel begroeten in mijn praktijk?