Jongerencoach

Kies je voor mij als jongerencoach, dan kies je voor iemand uit de praktijk. Ik sta met mijn poten in de klei en ben zelf zeven jaar zowel depressief als suïcidaal geweest. Daar heb ik ontzettend veel levenservaring uit opgedaan. Er zijn in ons land veel mensen die zeggen je te kunnen helpen. Ze hebben ervoor geleerd en dus verwacht je er veel van. De realiteit is echter anders. Als je zoekt naar een jongerencoach en een specialist in jongeren begeleiding, kies dan voor mij en dus voor iemand uit de praktijk.
Jongerencoach

Ik heb zelf een uitdagende reis achter de rug

Ik heb als jongerencoach zelf een uitdagende reis achter de rug. Dat heeft me veel inzicht gegeven en dat zowel in positief als in negatief opzicht. Juist deze lessen stellen me in staat om jou en in de rol als jongerencoach de hulp te bieden die je zoekt en om zo je geluk terug te vinden. Mijn eigen verleden heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Ik ben gelukkig, geniet van momenten, ik werk aan zowel mijn fysieke als mentale gezondheid en werk aan financiële vrijheid. 
Jongerencoach

Het trucje dat ik als jongerencoach gebruik is voor iedereen weer anders

Natuurlijk willen mensen die me als jongerencoach inschakelen dat ene trucje die het leven kan veranderen. Dit trucje verschilt van persoon tot persoon. Gelukkig heb ik als jongerencoach vanaf 2020 al tientallen mensen mogen en ook daadwerkelijk kunnen helpen. Je moet dan denken aan een andere mindset, een stukje bewustwording, en dagelijkse gewoontes. Ik kan mensen helpen om meer geluk en voldoening te voelen in de reis die ze maken naar een meer ideaal leven.

De sleutel naar geluk zit in je brein

In mijn werk als coach richt ik me vooral op jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd tussen de 16 en de 25 jaar die zich depressief voelen en die graag weer gelukkig willen worden. Ik ga altijd all-in om iedereen te kunnen helpen. Van mijn klanten verwacht ik overigens ook dat ze all-in gaan en dat je elke dag opnieuw met je geluk aan het werk gaat. Depressie geldt als mijn specialiteit, maar ik weet daarna ook alles over angsten en suïcidaliteit. Tip; word je bewust van je brein. Vraag je eens of waarom je doet wat je doet. Leer hoe jij werkt en vooral ook wat je drijft. In mijn beleving namelijk, zit de sleutel tot geluk nadrukkelijk in je brein.